fbpx

Alle kan lære at farve smukt garn

Kom på kursus i håndfarvning hos os og lær teknikker til, hvordan du forvandler din farve-idé til dit eget unikke garn.

Birk og Bergs farveworkshops – et kursus for dig som gerne vil lære at håndfarve på lækkert garn.

Vigtigt! Vi har ikke et toilet i vores værksted. Der er offentlige toiletter inden for 500 meter af Farveriet og vi indlægger selvfølgelig toiletpauser.


Håndfarvnings-workshop

Hvornår: Foregår weekenddage fra kl. 10.00 til 16.00
Hvor: I Farveriet på Tårnvej 6, 5800 Nyborg. Det er det lille værksted ved siden af nummer 6
Hvor mange: Max. 6. deltagere på hvert hold
Indhold:
På denne workshop lærer du om at farve med flere forskellige metoder; speckles, semisolids, fades og flerfarvet garn. I prisen er inkluderet 6 minifed á 20 gram og 4 valgfri fed á 100 gram. Der er mulighed for tilkøb af garn (95 kroner pr fed), men det er ikke sikkert man kan nå at farve flere end de der inkluderet i prisen.
Vi starter med 45 minutters intro/undervisning herunder også jeres eventuelle spørgsmål hvor Christina fortæller om fremgangsmåden i de forskellige teknikker. I får udleveret et hæfte som I kan tegne ideer i, imens jeg taler. I hæftet finder I metodebeskrivelse og tegninger der kan farvelægges. Efter de 45 minutter starter vi med at farve 6 ens minifed hver, på den måde får I alle 6 forskellige minifed med hjem (1 fra hver deltager). Jeg er til rådighed i al den tid I er her til at vejlede om fremgangsmåde og farvesammensætning og laver også demonstration af de forskellige teknikker. Efter vi har farvet minifed holder vi 45 minutters
spise/tisse/strikkepause. Efter pausen farver vi de 4 store fed. Det er helt op til jer om I vil farve dem i samme farve eller om de skal være forskellige med forskellige metoder. I vil få vejledning til hvordan I skal efterbehandle garnet når I kommer hjem.
Vi slutter dagen af med en fælles afrunding.
Hvad kommer jeg hjem med: 6 minifed à 20 gram, 4 store fed à 100 gram og et hæfte med fremgangsmetode til syrefarvning.
Hvad skal jeg medbringe Medbring gerne noget der inspirerer jer, et billede af et minde, flot natur eller en farve du er særlig vild med. Husk at tage tøj på du er ikke øm over. Selvom I får forklæde på kan der smutte farve udenom og ind på tøjet.
Husk også en madpakke. Vi sørger for kolde drikkevarer og diverse snacks.
Pris :1.600 kroner pr. deltager


Købsbetingelser

Afbud (med fuld refundering af billettens pris) accepteres indtil senest en uge før workshoppen afholdes. Aflyser du mindre end en uge inden workshoppen afholdes, er det ikke muligt at få refunderet billetprisen.

Kommende workshops i håndfarvning af garn

Fremtidige workshops i håndfarvning, kan de ses nedenfor.


Scroll til toppen