fbpx

Workshops i håndfarvning af garn

Alle kan lære at farve smukt garn. Kom på kursus i håndfarvning hos os og lær teknikker til, hvordan du forvandler din inspiration og idé til dit eget unikke garn.

Birk og Bergs farveworkshops – et kursus for dig som gerne vil lære at håndfarve på kvalitetsgarn.

Vi udbydder 2 slags workshops. Et lille og et stort. Se nedenunder hvad de to workshops indeholder.

NB! Vi har ikke et badeværelse i vores værksted. Der er offentlige toiletter i nærheden og vi indlægger selvfølgelig toiletpauser.

Lille workshop

Hvornår: Hverdagsaftener fra kl. 18.00 til 21.00
Hvor: I Farveriet på Tårnvej 6, 5800 Nyborg. Det er det lille værksted ved siden af nummer 6
Pris: 1000 kroner pr. deltager
Hvor mange: Max. 6 deltagere på hvert hold
Indhold:
På denne workshop lærer du om at farve med flere forskellige metoder; speckles, semisolids og flerfarvet garn. I prisen er inkluderet 1 minifed á 20 gram og 2 valgfri fed á 100 gram. Der er mulighed for tilkøb af garn (95 kroner pr fed), men det er ikke sikkert man kan nå at farve flere end de der inkluderet i prisen.
Vi starter med 30 minutters intro/undervisning herunder også jeres eventuelle spørgsmål hvor Christina fortæller om fremgangsmåden. I får udleveret et hæfte som I kan tegne ideer i, imens jeg taler. I hæftet finder I metodebeskrivelse og tegninger der kan farvelægges. Efter de 30 minutter starter vi med at farve et minifed hver. Jeg er til rådighed i al den tid I er her til at vejlede om fremgangsmåde og farvesammensætning og vi demonstrerer også gerne de forskellige metoder. Efter vi har farvet minifed, farver vi de to store fed. Det er helt op til jer om I vil farve de to i samme farve eller om de skal være forskellige. I vil få vejledning til hvordan I skal efterbehandle garnet når I kommer hjem.
Vi slutter aftenen af med 10-15 minutters afrunding.
Hvad kommer jeg hjem med: 1 minifed à 20 gram, 2 store fed à 100 gram og et hæfte med fremgangsmetode til syrefarvning.
Hvad skal jeg medbringe :Medbring gerne noget der inspirerer dig; et billede af et minde, flot natur eller en farve du er særlig vild med. Desuden er det en god idé at medbringe noget at drikke og snacke. Husk at tage tøj på som du er ikke øm over. Selvom I får forklæde på kan der smutte farve udenom og ind på tøjet.Stor workshop

Hvornår: Foregår weekenddage fra kl. 10.00 til 16.00
Hvor: I Farveriet på Tårnvej 6, 5800 Nyborg. Det er det lille værksted ved siden af nummer 6
Pris :1.600 kroner pr. deltager
Hvor mange: Max. 6. deltagere på hvert hold
Indhold:
På denne workshop lærer du om at farve med flere forskellige metoder; speckles, semisolids, fades og flerfarvet garn. I prisen er inkluderet 6 minifed á 20 gram og 4 valgfri fed á 100 gram. Der er mulighed for tilkøb af garn (95 kroner pr fed), men det er ikke sikkert man kan nå at farve flere end de der inkluderet i prisen.
Vi starter med 45 minutters intro/undervisning herunder også jeres eventuelle spørgsmål hvor Christina fortæller om fremgangsmåden i de forskellige teknikker. I får udleveret et hæfte som I kan tegne ideer i, imens jeg taler. I hæftet finder I metodebeskrivelse og tegninger der kan farvelægges. Efter de 45 minutter starter vi med at farve 6 ens minifed hver, på den måde får I alle 6 forskellige minifed med hjem (1 fra hver deltager). Jeg er til rådighed i al den tid I er her til at vejlede om fremgangsmåde og farvesammensætning og laver også demonstration af de forskellige teknikker. Efter vi har farvet minifed holder vi 45 minutters
spise/tisse/strikkepause. Efter pausen farver vi de 4 store fed. Det er helt op til jer om I vil farve dem i samme farve eller om de skal være forskellige med forskellige metoder. I vil få vejledning til hvordan I skal efterbehandle garnet når I kommer hjem.
Vi slutter dagen af med en fælles afrunding.
Hvad kommer jeg hjem med: 6 minifed à 20 gram, 4 store fed à 100 gram og et hæfte med fremgangsmetode til syrefarvning.
Hvad skal jeg medbringe Medbring gerne noget der inspirerer jer, et billede af et minde, flot natur eller en farve du er særlig vild med. Husk at tage tøj på du er ikke øm over. Selvom I får forklæde på kan der smutte farve udenom og ind på tøjet.
Husk også en madpakke. Vi sørger for drikkevarer og diverse snacks.


Købsbetingelser

Afbud (med fuld refundering af billettens pris) accepteres indtil senest en uge før workshoppen afholdes. Aflyser du mindre end en uge inden workshoppen afholdes, er det ikke muligt at få refunderet billetprisen.

Kommende workshops i håndfarvning af garn

Hvis der er planlagt flere fremtidige workshops i håndfarvning, kan de ses nedenfor.


Scroll til toppen