fbpx

Tilbage til farvegryderne

Manfred og Harald er nu 6 uger og jeg har haft min første dag i farveriet. Hver mandag er jeg på arbejde i Birk og Berg og jeg nyder det virkelig. Der er sket så meget de sidste par måneder i virksomheden og i mit privatliv. Thank God for Nina der har styret det hele.

En tvillingegraviditet er ikke for sjov skal jeg hilse og sige. Jeg bar dem til 36+3 og blev indlagt med svangerskabsforgiftning for at blive sat i gang, det nåede jeg dog ikke da mit vand gik spontant om aftenen kl 18. Kl 05.04 og 05.28 den 26, august kom drengene til verden i store brøl fra deres mor og en ganske udramatisk fødsel. Forholdsvis ihvertfald. Jeg var temmelig afkræftet og fik brug for en operation. Drengene havde flotte vægte, 2940 og 3140 gram og 49 cm begge to. Utroligt det kan lade sig gøre at bære på.

Det tog mig lang tid at komme mig nogenlunde. De første dage på ouh indebar rollator og virkelig meget smertestillende. Da jeg kom hjem var jeg stadig i kontakt med ouh da lægerne var nervøse for at min svangerskabsforgiftning løb amok. Det gjorde den ikke, men min blodprocent var meget meget lav. Nogle dage efter fik jeg meget ondt i benene og lægerne var nu nervøse for at jeg havde fået blodpropper i benene. Suk! Det viste sig dagen efter at jeg heldigvis gik fri for blodpropper. Nu i dag 6 uger efter er jeg nogenlunde på benene igen, men fortsat meget afkræftet. Desværre måtte jeg droppe amning hvilket er en meget stor sorg for mig. Jeg kunne heller ikke amme Estrid, og det smerter mig. Hele forløbet har resulteret i en fødselsdepression. Heldigvis en mild en af slagsen som vel nærmest handler om udmattelse.

At strikke er der ikke meget tid til som I nok kan forestille jer, men hver mandag er jeg 5 timer i farveriet og det giver mig virkelig noget godt mentalt. Et break som er rart. Drengene har deres far hos dem imens så de er i gode hænder.

På mandag skal jeg farve mere pridegarn Pride | Peach (tak fordi I har taget så godt imod det) og så skal vi farve prøver på vores adventsgarn. Det bliver simpelthen så fedt at lave den adventskalender Spice Up Your Xmas | Advent 2020

Det var lidt ord her fra mig – XOXO Birk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen