fbpx

The Rise of Skywalker Hat – Force Awakens Hat modifikation

Hej venner!

Da Star Wars-filmen The Force Awakens kom i biografen for nogle år tilbage, faldt jeg over Mrs. Luedekes herlige og gratis strikkemønster til en vaskeægte Force Awakens hue og jeg besluttede mig omgående for at strikke den til min mand. Det var ét af mine første strikkeprojekter nogen sinde og mit allerførste fair isle-projekt. Det er faktisk et mirakel, at der kom en hæderlig hat ud af det, da jeg både brugte noget tyndt og slasket alpaca og nogle alt for store pinde. Heldigvis var opskriften fantastisk nem og sjov at strikke, så jeg lod mig ikke slå ud.

Da næste film (The Last Jedi) kom, kunne jeg ikke dy mig for at strikke endnu en dejlig hue – blot med den nye titel på. Og nu hvor den niende og allersidste episode af Skywalker-sagaen kommer om blot en måned og et par dage, er det også tid til at jeg får rundet min personlige hue-trilogi af. Min The Rise of Skywalker-hue er færdig og her kan du se dem alle sammen.

(Foto kommer snart.)

Jeg har talt om huen på Instagram og i vores podcast og der har været stor interesse for, at jeg delte mit diagram til titlen på den nye Star Wars-film. Så her kommer altså diagrammet. Klik på billedet for at åbne det og gem det evt. på din computer eller mobil – så er det som regel nemmere at zoome ind, osv.

OBS: De sidste 4 kolonner i diagrammet (maske 76 til og med 79) mellem de røde streger, skal gentages indtil slutningen af runden (ligesom beskrevet i det oprindelige mønster), med en enkelt hvid/blank maske til sidst i hver runde. Jeg har blot inkluderet dem i mit diagram, så du kan se hvor lang afstand der skal være fra bogstaverne til de dekorative cirkler.

Diagram til Force Awakens Hat – modificeret til at passe til The Rise of Skywalker

Nyttige links og andet om The Force Awakens Hat

Rigtig godt strikkelyst!

Kh Nina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen