fbpx

Strikkepinde vi elsker!

Birk og jeg har længe gået med tanken om, at udvide vores shop med favorit-tilbehør til strik. Derfor er det en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere jer for allerførste nyhed: Dejlige Addi-strikkepinde! Vi vil lige bruge et par ord på at fortælle, hvorfor vi holder så meget af netop Addi – hvis du ikke er bekendt med (og sandsynligvis selv forelsket i) dem allerede.

Addi Lace rundpinde

De der følger og nært vil vide, at mellem Birk og jeg, bruger vi en del forskellige mærker strikkepinde, men vi har en KÆMPE fælles forkærlighed for Addi – navnlig Addi Lace med den skarpe spids og det flotte, rå messing. Nu er udseende jo ikke alting, men det tæller da helt sikkert op, at de er så smukke.

Addi Lace rundpind
Addi Lace rundpind
Addi SockWonder 25cm rundpind
Addi SockWonder 25cm rundpind

Efter Addis eget udsagn, er de skarpe Lace-spidser gode til ind- og udtagninger og andet, hvor man skal have lidt præcision. Vi er enige, men vi bruger dem nu også i lige så høj grad til lige-ud-ad-landevejen-strik.

Addi SockWonder rundpinde

Apropos at strikke derud ad, har vi også valgt at få nogle af de små SockWonder rundpinde på lager. De er min absolutte favorit til strømpestrik og vantestrik. Især hvis det er fair isle. Det er så meget nemmere at få farverne jævne og pæne hele vejen rundt, når man har en rundpind i rette størrelse. Strømpepinde er absolute no go for mig og Magic loop ender ofte med at give mig nogle stramme vendinger. Jeg ser ikke så mange strikke på de små rundpinde, så jeg er spændt på om I vil synes om dem. Jeg elsker dem i hvertfald og har dem selv i størrelse 2,5 mm hele vejen op til 5 mm. I shoppen har vi dem op til størrelse 4 mm, fordi det passer til vores håndfarvede garn.

Addi Click Lace udskiftelige rundpinde-sæt

Sidst med ikke mindst, har vi tilføjet nogle dejlige Addi Click Lace-sæt til shoppen, til jer der mangler et lækkert basissæt med alle de størrelser, vi bruger mest. Eller eventuelt til gave til en ny strikker, du holder af. Vi har selv testet Click-systemet af, som adskiller sig fra mange andre strikkepinde-producenters måde at lave udskiftelige rundpinde på. Det føles lidt som hokus pokus, at man så nemt kan sikre pindespidsen til sin wire, men det funker bare.

Vi håber I vil tage godt imod disse første af vores favoritter – og vi glæder os helt vildt til at tilføje mere lækkert hen ad vejen.

Kh Nina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen