fbpx

Strikkenoter

Nogle gange er det bare rarest at bestemme selv. Vi lancerer hermed et nyt koncept: PDF-printables som du selv printer og laver til dine helt egne personlige strikkenoter. Konceptet består af en masse forskellige ark til noter, lister osv. til brug i dit strikkeliv. Du kan vælge at købe den type ark, du lige præcis ønsker og skal bruge, eller du kan købe hele baduljen på én gang. Fordelen ved at printe dem selv er at du f.eks. aldrig løber tør for plads til at notere din garnsamling, dit opskriftbibliotek eller sider til dine igangværende projekter.

Vi har lavet et samarbejde med den altid skønne Esther Haugegaard @haugegaard_, kendt fra strikke-podcasten Hold Masken, om en helt særlig pdf-fil til #bingostrik2021, et samarbejde vi er rigtig glade for og stolte af. I noterne finder du også sider til at notere de KALs, MALs og MKALs du deltager i, så du ikke mister overblikket eller, gud forbyde det, glemmer dem! Der er masser af andre lækre sider som bare venter på din håndskrift for at gøre det hele til dit helt eget. Noterne er udtænkt af Birk, de små tegninger ligeledes og Berg har med sine evner for grafisk udtryk sat det hele flot op. PDF-filerne er i A5-format og passer perfekt til f.eks. Filofax Notebooks og andre ringbundne kalendere eller ringbind, der huser A-5 sider. Vi opfordrer til at udprinte siderne på et lidt tykkere papir (gerne 100g/m2, og navnlig hvis du skal skrive på begge sider) og derefter lave huller, hvis du vil have dem i ringe. Vi håber I vil tage godt imod vores nye koncept, Strikkenoter.

Kærlig hilsen Nina og Christina

Vores Strikkenoter

Sådan printer du Strikkenoter

Strikkenoter er A5 størrelse, dvs. at du printer to sider ad gangen på et A4-ark. Alle Strikkenoter kommer i forskellige PDF-udgaver, så du kan printe på den måde, der passer dig bedst:

  • Enkeltside (skal skæres/klippes ud)
  • Opslag (to sider ved siden af hinanden)

Husk i øvrigt også, at printe siderne i fuld størrelse. Du skal altså vælge ‘Actual size’ (eller noget tilsvarende) og ikke ‘Fit’ eller ‘Shrink’, som mange printere kan finde på at foreslå. Alt efter hvilken printer du har og hvilket sprog din computer er sat til, vil disse indstillinger se forskellige ud. Vær blot opmærksom på, at den printer i fuld størrelse.

Dobbeltsidet udskrivning – Print på begge sider af papiret

Mange nyere printere har en indbygget funktion til print på begge sider. Disse indstillinger kan se helt forskellige ud, alt efter hvilket mærke og model printer du har. Typisk kan disse indstillinger findes i din print-menu.

Hvis du er i tvivl om din printer har dobbeltsidet udskrivning, kan du søge på din printers mærke og model på Google og finde svar.

Har din printer ikke dobbeltsidet udskrivning, kan det naturligvis stadig lade sig gøre, at printe på begge sider. Så skal du blot gøre det manuelt, ved først at printe på den ene side, lægge papiret tilbage i printeren og herefter udskriv på den anden side.

Uanset hvordan du udskriver dobbeltsidet (automatisk eller manuelt), kan det godt tage et par forsøg at få siderne til at komme rigtigt ud. Derfor råder vi altid til, at man starter med at udskrive et par sider ad gangen og ikke mange sider på én gang. Når du først har fundet de rigtige indstillinger til din printer, kan du printe en større mængde ad gangen.

Vi kan desværre ikke yde support til at finde de rette printer-indstillinger, da alle printere er meget forskellige og vores ekspertise ikke rækker til de mange forskellige slags. Men hvis du oplever fejl, har spørgsmål eller andet i Strikkenoterne, som du ønsker hjælp med, så skriv endelig til os på hej@birkogberg.dk.

Scroll til toppen