fbpx

Madplan for en uge – gratis PDF til print

Kære venner, her kommer lige en lille freebie, der ligger lidt udenfor vores normale strikkeverden.

Lige nu er mange af os hjemme på anbefaling fra regeringen, for at undgå unødig spredning af Coronavirus. Og mange af os er hjemme med børn. Jeg selv har mine to børn hjemme og det går jo hurtigt op for mig, at vi var nødt til at organisere måltider lidt bedre end vi normalt gør. Ellers ender vi med at spise det samme hele tiden eller også glemmer vi helt at få nogle snacks i børnene, så de kan holde blodsukkeret og energien oppe, sådan som de drøner rundt.

De der kender min familiesituation ved, at min søn på 5 år er i specialstue i børnehaven og har haft vanvittig godt af den struktur og rutine der har været omkring både leg og måltider, mens han har gået der de sidste 6-7 måneder. Hjemme har vi kørt en mere løs rutine, men når vi nu skal være hjemme en her del mere (og i øvrigt ikke tager på familiebesøg og lignende), skal der altså lidt mere orden til end vi normalt præsterer herhjemme. Derfor har jeg lavet en lille madplan for en uge, der kan hjælpe én med at få overblik over måltider og snacks ugen igennem. Min søn kan naturligvis ikke læse den, men det giver mig et godt overblik, så jeg kan sørge for variation og at vi får brugt det vi har. Min store datter kan godt læse den, så den hænger på køleskabet, så hun kan følge lidt med.

Du kan downloade den printbare madplan her i to udgaver: Én med alle måltiderne listet i venstre kolonne og én der er blank, så du selv kan udfylde de måltider I benytter. Den blanke kan også bruges som skema for alt muligt andet (aktiviteter)

Jeg håber madplanen måske kan hjælpe nogle af jer, med at komme lidt nemmere igennem denne lidt svære og besynderlige tid.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Kærlig hilsen Nina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *