fbpx

Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Når du besøger og handler via vores (Birk og Berg) hjemmeside, gælder følgende handelsbetingelser og privatlivspolitik. Disse politikker og betingelser er skabt for at beskytte brugernes rettigheder og gøre det klart og tydeligt, hvordan data behandles og opbevares, samt hvor ansvaret ligger i tilfælde af evt. tvivlsspørgsmål.

Handelsbetingelser

Afsendelse af ordrer

Ordrer afsendes som pakker via PostNord og inkluderer tracking. Pakker afsendes fra lager 1-2 hverdage efter ordren er afgivet, med forbehold for forsinkelser som følge af sygdom og lignende, uforudsete omstændigheder.

Vær opmærksom på, at specialordrer (garn farvet efter ønske) tager længere tid at gennemføre, da man skal regne med minimum 2-7 dages behandlingstid og tørretid på garnet alt efter opgavens omfang.

Garnklubber og pre-orders/forudbestillinger afsendes i det tidsrum eller den dato angivet ved det enkelte produkt. Bestilles lagervarer sammen med f.eks. garnklub, bliver disse typisk sendt som to separate pakker, med mindre Birk og Berg vurderer, at ventetiden er kort nok til at det giver mening af sende sammen i én ordre.

Bortkomne ordrer

Ved eventuelt bortkomne ordrer, bliver hele ordrens beløb refunderet til køberen.

Refundering

Et køb i webshoppen kan returneres mod fuld refundering indenfor en måned efter ordren afgives. Køber betaler selv fragtomkostninger for returneringen. Ordrens indhold bør være i ny og ubrugt stand.

Findes der eventuelle fejl eller skader på ordrens indhold, bliver den beskadigede vare refunderes og eventuelt returneres for sælgers regning. Fejl og skader skal indberettes indenfor 2 år fra ordrens modtagelse.

Køb af digitale varer (f.eks. strikkeopskrifter) er bindende og kan ikke refunderes, grundet varens digitale format.

Privatlivspolitik

Personlige oplysninger om købere indsamles til behandling og afsending af ordrer. Vi samler og opbevarer kun den data køberen selv indtaster i købsformularen. Dataen opbevares sikkert og udelukkende digitalt i 5 år i henhold til lovgivning, for at sikre købers rettigheder (i tilfælde af f.eks. eventuel utilfredshed med købet) og i forbindelse med regnskabsføring.

Herudover indsamles også data om besøgende på siden i form af anonym statistik, der hjælper os med at optimere sidens brugervenlighed og indikerer hvilket indhold (varer, blogindlæg og øvrige sider) på hjemmesiden, der er mest populært. Dermed anvendes disse statistikker også i markedsføringssammenhæng.

Scroll til toppen