fbpx

Garnklub


Birth Stones – Garnklub 2021

Velkommen til årets garnklub. I år skruer vi op for de sprudlende speckles og glade farveharmonier. Temaet for årets klub er nemlig ædelsten og hver måned byder på en ny smuk fødselssten (birth stone). 💎 Ligesom med stjernetegn markeres hver måned med en særlig fødselssten, der repræsenterer alt det dejlige i de mennesker, der er født i den måned.

Årets farver og sten er som følger (inkl. beskrivelser af ædelstenenes egenskaber):

Januar, februar og marts

Garnet (Granat)
Venskab, troskab, vedholdenhed

Amethyst (Ametyst)
Fred, oprigtighed, renhed

Aquamarine (Akvamarin)
Visdom, mod, passion

April, maj og juni

Diamond (Diamant)
Sand kærlighed, rent sind

Emerald (Smaragd)
Lykke, kærlighed

Pearl (Perle)
Sundhed, rigdom, langt liv

Juli, august og september

Ruby (Rubin)
Kraft, visdom, frihed fra tvivl og angst

Peridot
Gavmildhed, optimisme, frihed fra ensomhed

Sapphire (Safir)
Sandhed, skønhed, renhed

Oktober, november og december

Opal
Lykke, håb, success

Citrine (Citrin)
Energi, helbredelse

Blue Topaz (Blå topaz)
Styrke, beskyttelse


Købsbetingelser, levering, m.m.

Som hovedregel kan garn købt igennem garnklubben ikke returneres efter modtagelse, hvis farverne ikke er det man ønskede sig. En del af oplevelsen i garnklubben er, at man ikke kan vide på forhånd, hvordan det garn man modtager er farvet – så vi håber I bliver vilde med overraskelserne.

I tilfælde af at garnets kvalitet ikke lever op til dine forventninger (hvis det f.eks. er blevet beskadiget under transport eller lignende), så tilbyder vi naturligvis en refundering for den pågældende måned. Vi kan også i mange tilfælde tilbyde et lignende garnfed som erstatning.

Bemærk i øvrigt, at garnklub er en forudbestilling og udsendes på den dato, der er angivet på produktsiden. Hvis du bestiller lagervarer samtidigt med garnklub/forudbestilling, sendes det hele samlet på den angivne dato. Kommer du i tanke om flere produkter, du gerne vil købe og have sendt sammen med din forudbestilling, kan du lægge dem i kurven og vælge forsendelsesmetoden “Send sammen med garnklub”. Så sørger vi for at det bliver sendt sammen. Ønsker du at modtage lagervarer INDEN den angivne dato, skal de bestilles i en seperat ordre. Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Velkommen i garnklubben! 💛

Scroll til toppen